Raw Veganchoklad-avokadomousse. Idag vill jag visa ett recept som är en favorit hemma hos mig, som är lika passande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin
Vi ser de på instagram och tumblr, och för höra och läsa om de i hälsotidningar och på hemsidor - acai bowls är definitivt en av de hetaste hälsotrenderna
And I always like to have a low carb/high protein option on hand too, and since I first baked this bread about a year ago it is my go-to recipe when in need of a low-carb option
Idag startade jag upp morgonen med en härlig lyxig chocolatebowl, i form av choklad-banan-glass (eller smoothie hehe för den smälte lite under tiden jag fotade) med massa goda garneringar
I frukostskålen gömmer sig Apro Go On (vegan "kvarg"), sojayoghurt, ananas-mango-smoothie (från Brämhults, men kan även göras själv såklart), ekologisk banan, apelsin, paleo kokosgranola (från MyMuesli), kokosflingor och bitar av en kokos- och ananasbar
Denna smoothie är dessutom väldigt proteinrik eftersom jag proteinbombat och smaksatt den med mitt nya hampaprotein med vaniljsmak från fitnessguru, som btw får fullpott
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Vegan Raw Lingon- och jordgubbsssmothie. Havregryn är nämligen fiberrikt, och är en bra ingrediens att använda i smoothies för att öka så väl energi- och kalorimängden, samt mättnadskänslan
In a bowl stir together the margarine and sugar until fluffy. vegan nutella, (La Vida). The muffin itself has a slightly sticky texture and together with nutella there is an explosion of perfection in the mouth
Så gott, mysigt och det sprudlar nostalgi över hela "dricka-varm-choklad"-grejen. " [Maca] ett vegan glutenfritt pulver som utvinns från peruanska macaroten Lepidium Meyen
One BowlChocolate Cupcake with Whipped Cream Cheese Frosting & Salted Butter Caramel. ca 20-24 st beroende på cupcakestorlek. Vispa samman för hand, i ca 2-3 minuter, tills smeten är slätoch klumpfri. ca 20-24 st beroende på cupcakestorlek
Jo, för idag fick min vegan och glutenfria gröt en chokladchock, och var sedan garnerad med ekologisk banan, chokladsås, mesquite- och jordnössmörsås, samt hasselnötter och bitar av en glutenfri chokladbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.