Jag gjorde en snickerskaksbotten fast med jordnötter, men man kan även använda jordnötssmör till bottnen om man känner för det, det blir lika gott hur man än vrider och vänder på det
Stäng av ugnsvärmen och låt cheesecaken stå kvar i yttlerligare nån timme på eftervärme. Tidigare gjorde jag bara frozen men tröttnade på att man inte inte kunde ha den ute ur kylen längre än 5 minuter. Sätt ugnen på 180 grader
När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake. Vispa upp fluffet till spritsbar konsistens och spritsa på dina muffins när de svalnat helt
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
För några dagar sedan testade jag på nytt en ny variant på cheesecake. Jag har några idéer på lager som jag verkligen vill testa och den här halloncheesen var en av dem
Detta är en cheesecake som är krämig och mycket god med chokladfyllning påoreobotten. Här kommer receptet på chokladcheesecake som jag skrev om i ett tidigare blogginlägg >>
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.