Precis så här smakade nämligen saften som mammas moster brukade göra till oss. Varje sommar är jag och maken husvakter åt svärföräldrarna som spenderar semestern med fiske i Norge
Den här gången grillade jag och Mannen pepparbiff till och det blev hur gott som helst. Gör så här. Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.