Finns det någon smartare mat än lasagne. Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till och med vara riktigt nyttig mat
En fika bestående av denna paj känns riktigt fräsch och inte alls tung som det annars kan göra. Här ser ni ett recept på en smuldegspaj som är mycket lättgjord (eftersom det är en smulpaj) och härligt god, samtidigt som den innehåller lite kolhydrater
Och egentligen är det väl inte så farligt om man gör det någon gång per år men man kan på ett enkelt sätt äta lite smartare för att inte överbelasta matsmältningssystemet, vikten, humöret mm
Grunden brukar vara en köttfärs/kyckling/vegetarisk tomatbaserad sås, en bechamelsås – vit sås, ost och lasagneplattor som man varvar i en ugnssäker form och gratinerar i ugn
Hacka lök och vitlök. Skala morötter och rödbetor. Skär morot, rödbetor och kål i bitar. Fräs lök och vitlök i oljan och tillsätt rotfrukter och kål när löken mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.