En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer. Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé
Jag skrev om den första gången för några år sedan, och nu när jag hade ett matreportage med sjuttitalstema förra månaden lagade jag den här gamla favoriten igen
Ni vet, fredagar och lördagar kanske är de dagarna på helgen som man hittar på saker, umgås med vänner eller passar på att ta en utfykt, så är det i alla fall i min familj
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon ochpurjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon ochpurjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.