1 salt
och pepparSätt ugnen på 200 grader. Dela morötterna på längden och blanda dem med olivolja. Salta och peppra. Rosta i ca 15 min. Blanda nötter, persilja och olja.
1 Grilla
kycklingen. Salta och peppra.
1 Blanda
yoghurt och vitlök. Smaka av med salt & peppar.
1 Ta
ut morötterna. Blanda med nötterna. Dela kycklingen på längden, kontrollera att den är klar. Servera med yoghurtsåsen och morötterna.
Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Lägg kycklingfiléerna på ett fat, ringla olivolja och pressa ctron över och krydda runt om. Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla
Grilladkyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.