Sätt ugnen på 250 grader. Skär av toppen av paprikan. Pressa i smulad fetaost nästan hela vägen ut. Salta och gnid in paprikan med olivolja. Grilla paprikan i ugnen ca 20 minuter tills den fått fin färg och är mjuk. Matvete
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Sila bort eventuell vätska och blanda med hackad persilja, salt och olivolja före servering. Salsa verde
Mixa alla ingredienser till såsen i matberedare. Smaka av med peppar och eventuellt mer salt. Servera paprikorna med matvetet och ringla över salsa verde-såsen. Garnera med persilja.
Gjorde ju då denna gång med philadelpiaost medgrilladpaprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna ochgrillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
fylldpaprika. När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprikaoch lök och stek en stund tills allt mjuknat något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.