Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Ugnsgratineradmed ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost ochfärska fikon på en frasig smördegsbotten
Kycklinggryta med parmesan, soltorkade tomater & färsk spenat. Den här måltiden innehåller många av mina favoriter, såsom färsk spenat, soltorkade tomater och parmesan
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.