Denna pasta rosso är tagen ur boken. Pasta rosso med grillad paprika och vitlöksfrästa champinjoner (4 port). Pasta rosso med grillad paprika och vitlöksfrästa champinjoner (4 port)
Blanda nötfärsen med salt, spiskummin och kanel. Rulla små köttbullar av färsen, cirka 2 cm stora. Bryn köttbullarna i olivolja så de får lite färg runt om
Idag tänkte jag göra snöiga granar, dvs maränger som jag spritsar ut som granar. Fyll en sprits och spritsa granar (jag gjorde tre "nivåer" på mina granar) på bakplåtspapper
Under Bagar SM tidigare i vår, bakades härliga bullar med Gran Zirup och inlagda granskott. Nu om en vecka är det SM i UF, där MusliJäntan från Jämtland tävlar med sina lokala musli blandningar som bland annat innehåller Gran Zirup
Blanda nötfärsen med salt, spiskummin och kanel. Rulla små köttbullar av färsen, cirka 2 cm stora. Bryn köttbullarna i olivolja så de får lite färg runt om
Sautera (stek några minuter på medelhög värme) lök och vitlök i lagom mycket olivolja. Tillsätt tonfisk utan burkoljan, tomatpuré, rödvin, socker och lagerblad
Finriv grana padano. Penne med krämig karljohanssvamp, grana padano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit grana padano2 äggulor1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.