Bra att fixa innan man börjar med såsen. Låt krossad grönpeppar fräsa med smöret i en kastrull. Smaka av med salt och låt koka ca 10 minuter tills såsen tjocknat
Grönpepparn anväde jag för att göra en grönpepparsås. Det är alltid roligt att prova på något nytt och jag har aldrig använt grönpeppar tidigare men igår skedde det
Gjorde mumsiga kotletter medgrönpepparsås för ett tag sedan. I med rubbet och låt koka ihop. Grönpepparsås3 msk hackad shalottenlök25 g smör0,5 dl grönpeppar i lag3 dl kraftig kalvbuljong3 dl gräddesalt och pepparev en skvätt konjakHacka löken och fräs i smör
Avsluta med att blanda ner bladspenat (sköljd) och tärnad mozzarella. Skär tournedos av oxfilén och stek eller grilla till en innertemperatur på ca 60°C (medium). Pensla köttet under tiden med glazen (2-3 gånger). 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond medrödvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.