Toppa med fint strimlad salladslökochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Skala och riv vitlökoch blanda med olja i en liten skål. Mixa tillsammans med olja och balsamvinäger i en blender eller med hjälp av en stavmixer till en slät dressing
köket med en ugnsstekt ekologisk kyckling ochrostadblomkål. blomkålmed citron och koriander. Passar bra till fisk, kyckling och kött - eller med annat grönt
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
*Krydda ev med lite salt och vitpeppar. Till det serverade jag en supergod blomkålsgratäng. *ta bort skalet på en lökoch skär den till ringar och lägg på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.