Hetta upp en kastrull med smör och fräs alltsammans i några minuter. 1Bryn färsen i smör i en stekpanna tills den är genomstekt och smula den samtidigt med en gaffel. 1Blanda ner färsen i kastrullen tillsammans med tomatpuré och fräs i 1 minut. 1Häll upp soppan i skålar, lägg på en klick crème fraiche och toppa med färsk oregano. 1Servera soppan tillsammans med bröd
Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng
Mammas spenatsoppa och stuvning var bland det bästa jag kunde få. Jag var riktigt bortskämd med bra mat som liten, något som sen utvecklades till både ett stort matintresse och yrkesval
Jag har alltid gillat spenat och kokade en spenatsoppa. Smaka av med salt, peppar och aromat. Till soppan serverades knaperstekt bacon, ägghalvor och vitlöksbröd
Servera soppan genast tillsammans medägghalvor och klippt färsk gräslök (om det önskas). Lägg spenat, buljong och eventuellt broccoli i en kastrull, fyll upp med vatten (som med fördel kan förkokas i en vattenkokare) och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.