Äggnudlar med pok choy, ägg ochedamamebönor (vego. Fler rätter mededamamebönor i bloggarkivet. Var generös med att klippa ner dill som smaksättning och förvara röran i en tät burk i kylskåpet
Toppa salladenmed kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater ochsolrosfrön. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor
några matskedar solrosfrön. Ljummen salladmedgröna linser, rödbetor och sparris. Skölj linserna och koka tillsammans medgrönsaksbuljong, enligt anvisning på förpackningen
Visserligen färdiga lammfärsbiffar från frysen, men de fick sällskap av en supergod och mycket passande sallad samt en getoströra som inte gick av för hackor
Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Gör en dressing på olja och vinäger och häll över salladsgrönsakerna. Skär gurka ,tomat, paprika ochsallad i bitar och blanda med hackad rödlök eller strimlad purjo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.