Täck först hela tårtan med ett lager grädde och spritsa sedan runt och ovanpå innan bären läggs på. Nåväl, här är alltså receptet på en stor gräddtårta som räcker till 20-25 personer. 500 g hallon, som mosas lite lätt med gaffel, och blandas med vispad grädde
Slå smeten i en smörad och bröad (med kokosflingor) springform. Smaka av med ev mer vanilj. Dela kakan i två delar gärna med en sytråd som man trär runt tårtan och sen drar omlott så tårtan delar sig
Jag hade med vaniljsmak. Mosa samtidigt med en visp. 5 tsk vaniljpulver3 ägg1 tsk bakpulversötningsmedel som motsvarar 2 msk socker. Så jag hade även i 2 msk vaniljprotein och en klick vispad grädde som jag ersatte med senare. 1 tsk bakpulversötningsmedel som motsvarar 2 msk socker
Tårtan är spacklad med grädde och för att chokladglasyren inte skulle smälta grädden när jag skulle dekorera så var jag noga med att den var helt kall innan jag hällde på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.