Vad än mamma kallade dem på 70-80 talet så är det rena nostalgitrippen att göra dessa läckerbitar. En tunn smet förvandlas till tjockt fluff-fluff som är helt uuunderbar
Lägg gelantinbladen i blöd i kallt vatten. Tag ut 2 st rånbottnar av varje smörgåsrån, ca 5 sm i diam. Vispa äggvitorna med sockret till riktigt hårt skum med fettfria redskap
Gott och eneklt att göra egna gräddbullar så varför inte testa nu till helgen. Doppa gräddbullarna i chokladen och vrid dom så den överflödiga chokladen rinner av
Idag ska ni få receptet på dessa ljuvliga gräddbullar som jag fått inspiration till från Roy Fares. Jag har haft lite fördomar om gräddbullar att de skulle vara alldeles för tidskrävande och avancerade att göra men tänk va fel jag hade
Här kommer ett recept på Skumtoppar, Gräddbullar eller så kallade Mums mums. När du är klar är det bara att ställa in dom halvfärdiga Gräddbullarna i frysen i två timmar
I förra veckan gjorde jag och mina barn gräddbullar och ungarna älskade det. Minns ni när man som barn var bak- och gottesugen, men inte fick använda spis och ugn när man var hemma själv
Jag älskar gräddbullar, tycker det är så vansinnigt gott. Förvara gräddbullarna i kylskåp eller frys, tänk bara på att inte lägga ihop dem utan att styckfrysa isåfall
))Jag kom på att jag ett tag tänkt att jag velat göra egna gräddbullar. Gräddbullar är ju såå gott. mina försökskaniner,barnen, gav även dom gräddbullarna med beröm godkänt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.