Häll i och blanda samman med resten av ingredienserna. Vispa samman ägg, "halvsmält" smör (så det lätt går att blanda ihop), yoghurt, salt och bakpulver
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Sprängfyllt med nyttigheter i form av fibrer, mineraler och goda fettsyror. Mums med en skiva ost på. Det finns hur många liknande recept som helst i olika tidningar och i bloggvärlden, men jag tycker förstås att mitt är allra godast
Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön. Jag plattade först ut med händerna, sedan fördelade jag lite mandelolja på degen och kavlade ut till knappa plåtens storlek
Igår tog jag mig för att baka glutenfrittfröknäcke igen eftersom förråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Glutenfritt olivbröd med timjan, rosmarinoch oliver. Det är inte helt enkelt att baka glutenfritt bröd men med detta recept är det svårt att misslyckas
Ett fröknäckemed mandelsmör och granskott (jag har fortfarande kvar från vår livslustiga julgran som tog det här med skottår på allvar) och ett med avocado mosad med kokosolja och toppad med blåbär
Du kan använda vilket sorts pajskal du vill till pajen, men mitt blev förstås glutenfrittoch den här gången med en blandning av bovetemjöl och rårismjöl
Nu tänkte jag bjuda er på glutenfrittfröknäcke. Här har jag alltså bakat fröknäcke av lite grövre flingor och även pytsat i torkade havtorn för extra smak och näring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.