Blanda de grovt hackade aprikosernamed nötter, frön och torra ingredienser. Min mamma har alltid bakat en massa bröd under min uppväxt, och jag kan tycka att en macka med gott pålägg ibland kan vara något av de godaste som finns
Det är en variation på det paleoinspirerade bröd jag gjorde i höstas, och det är fullkomligt knökafullt med bra näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och nödvändiga fettsyror
Täck ev botten med bakplåtspapper. Skrapa ned degen i formen och nagga ytan med en gaffel. Arbeta ihop degen med 1 dl mjölmix och arbeta degen tills den släpper bunken
Täck ev botten med bakplåtspapper. Skrapa ned degen i formen och nagga ytan med en gaffel. Arbeta ihop degen med 1 dl mjölmix och arbeta degen tills den släpper bunken
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Jaja, ni får väl tycka det, men jag har hittat ett som jag tycker fungerar, och sedan varierar jag innehållet med olika mjöl, frön, nötter, bärpulver och frukter
Det passar lika bra för halvkrassliga och orkeslösa pensionärer (läs Kjersti) som för växande barn och raska gymmande ungdomar som behöver fylla på med extra energi
Jag inleder årets brödbak med ett innehållsrikt, smakrikt och supersupernyttigt bröd som är fullt av vitaminer, mineraler, spårämnen och goda fettsyror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.