Dagens recept är en riktig klassiker kring jul. Enkeltoch nyttigt vörtbröd. Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Det blev tummen upp från mitt testsmakargäng - inklusive Lilla I - så här kommer receptet. Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
(hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept). Och namnet är ju så bra – Juleknas. Det är enligt tidningen ett danskt recept med choklad och apelsin
Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.