Denna gång valde jag att göra glutenfriapiroger av mandelmjöl, kikärtsmjöl och sesamfrön. Piroger är perfekta att göra många av för de går utmärkt att frysa in (om det blir några kvar) och sedan bara plocka fram tiden är knapp och lusten att laga mat inte infinner sig
Testade göra glutenfriapiroger till middagen som vi åt med chililax. (Såklart tog jag den fulaste med hål i hehe, men det var ju extra mycket fyllning också)
Ett av mina favoritrecept på piroger, de är lika goda varma som kalla och perfekta att ha med sig på picknick eller lunch, varför inte till en god soppa
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Här är recept på Glutenfria frallor. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.