Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppade havrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
Idag så bakade jag dessa helt underbara goa kakorDom är så spröda och jag ljuger inte när jag sägeratt dom smälter i munnen, dom är helt enkelt försvinnande goda, nästa gång får jag nog bakadubbel sats
Dags för att försöka få till bra naturligt glutenfria lussebullar. Jag använde drygt 800 av Schärs Mix C - den kan innehålla spår av lupiner så undvik den om ni inte tål ärtprotein, och resten av mjölet var MixWells sojafria, naturligt glutenfria och mjölkfria ljusa mjöl)
Här har vi naturligt glutenfria kärleksmums. Dessa går även bra att frysa in och ta fram vid behov. För att få så bra resultat som möjligt är det bästa att man väger ingredienserna
För det är inte alldeles enkelt att få till det med glutenfria bröd och därför blir man riktigt glad när man väl hittar ett bra recept som gör allt åt den
Jag valde därför att titta in på hemsidor från företag som säljer glutenfria produkter och prova olika recept därifrånRent ekonomiskt är det en höjdare att baka sitt eget bröd
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva äpplet i bitar. Vispa ägget och sukrinmelisen pösigt. Blanda i proteinpulvret, kesellan och mandelmjölet, blanda väl
Dom här små söta kakorna har jag bakat idag, receptet var i en jultidning som jag inte kunde motstå att köpa, det var mitt första och många fler kommer det att bli, älskar att bläddra i alla dessa inspirerande magasin med julklappstips, göra egna paket råd
Till mellis i dag bakade jag glutenfria scones. Det tog mig knappt 20 minuter att baka dessa och smaken i munnen av nybakade varma scones med smör och ost är helt fantastiskt
En riktigt god sockerkaka som går att göra med diverse bär eller bara naturell. Jag har upptäckt att vetefria bakverk är godast med någon fyllning, blir extra saftigt då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.