Själva kakan är både glutenfriochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här glutenochmjölkfriakladdkakan med en röd kaffetopping
utan socker, glutenoch mjölk av Ulrika Hoffer. Det är visst kladdkakans dag idag, så då passar det ju fint med en nyttigare variant än de flesta man hittar på nätet och i kokböcker
mjölmix, rårörsocker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och en nypa salt i en bunke. Servera ljummen med mjölkfri glass eller sojagrädde, tex Alpro Airy & Creamy
Men nu blir det alltså kladdkaka, i en både glutenfriochmjölkfri tappning. Jag får kort och gott återkomma lite senare under dagen med lite utförligare rapport
Häll ner övriga ingredienser och blanda väl. Smörj och bröa en form. 2 dl strösocker50 g mjölkfritt margarin1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 krm salt2 - 3 msk kakao2 dl vetemjöl1 dl havredryckmjölk- och äggfritt ströbröd till formenRör ihop socker och margarin. 50 g mjölkfritt margarin
Denna kladdkaka blir inte så söt som vanligt men smakar desto mer choklad. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader
Rör ihop äggen och sockret. Blanda i mixen och kakaon. 2 ägg2 dl socker1,5 dl finmix4 msk kakao100 g smält, mjölkfritt margarinSmält margarinet. Häll över smeten i pajformen, ställ på nedersta falsen och grädda i cirka 30 min i 150° varm ugn
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.