Glöggkryddad gryta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • smör
  • flingsalt, nymald peppar
  • 150 g rökt sidfläsk
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st morot
  • 1 msk vetemjöl
  • 0.5 st flaska rödvin
  • 3 msk oxfond
  • 2 st lagerblad
  • 1 st kanelstång
  • 3 st kryddnejlikor
  • 10 st kryddpepparkorn
  • 200 g smålök
  • 200 g champinjoner
  • 2 st äpplen
  • 0.5 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.