Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
Det är nämligen vad man får när man gör en Shepherd's/Cottagepie. Skillnaden mellan Shepherd's och Cottagepie är egentligen köttet - Shepherd's gör man på lammfärs och Cottage på nötfärs
(8 pers. )2 finhakkede løk2-3 hakkede gulrøtter2-3 hakkede selleristenger2-3 hakkede hvitløksfedd1 kg kjøttdeig1 ss worcestershiresaus2 ss tomatpuré1 boks hermetiske tomater1 glass rødvin½ ts timian1 laurbærblad120 g frosne erter 1 kg poteter1,5 dl melket par ss smørsalt/pepper50 g revet ostStek løk, hvitløk, selleri og gulrot mykt
Cottagepie utlovades nedan och så ska levereras. cottagepie. Nu är jag säkert inte bokstavstrogen mot den klassiska engelska nötfärs- och potatismospajen, men vad gör väl det när det är gott
Recept. Deborah Anggono. ons, 2013-08-21 16. 04. 45min. (1). 1. Steka lök, lägg köttfars och laga till färdigt2. Tillsatt mjöl, vatten och fond di chef, blanda till såsen är tjock
Det är väl ingen hemlighet att jag gillar husmanskost och igår slog jag till och gjorde den engelska klassikern Cottagepie som kort och gott är köttfärs under mostäcke
Eftersom kära hustrun vägrar att äta njurpaj och den stod på tur att checkas av i butlerprojektet passade jag på att göra en variant av en annan brittisk klassiker - cottagepie
Har man tittat på Gordon Ramsay´s program har man säkert sett honom göra sin klassiska Shepherd Pie, eller som det också kallas Cottagepie som är en kött paj med ett potatismos tak men oavsett vad du vill kalla den så är här ett recept på Gordons paradrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.