Getostgratinerad lax med ugnsbakade tomater och potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 500 g Laxfilé Fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 100 g Getost, Chevre
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 1 tsk Honung
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 125 g Körsbärstomater
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Honung
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Romansallat
  • 700 g Potatis
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.