)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök
Smula över getost. Skala och klyfta potatis och rödbetor. Lägg i en smord ugnsform och salta och peppra. Vispa ihop crème fraiche och grädde och häll över potatis och rödbetor
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Tillsätt bladspenaten ochgetosten, rör ihop och servera med desamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mail med toppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Tänk er en omelett fylld med smält getostoch prosciutto. Toppa med hälften av getosten. Det är verkligen något utöver det vanliga hemma hos mig och jag ÄLSKAR det
Mixa ruccola med kallpressad olivolja och lite citron, salt och peppar. Salta och peppra. )Blanda ihop philadelphia och chèvre med tomater, basilika och zucchini
Man kan variera i all oändlighet och pytsa i snart sagt vad som helst och det blir gott. Den här pajen gjorde jag nyligen, och den blev uppskattad av alla runt bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.