- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl grönaärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtoroch dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl grönaärtor
Vänd ner sillbitar, avokado i små bitar, ärtornaoch smaka av med salt och. lite salt och peppar. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, wasabipasta, limeskal och -saft, koriander
salt och peppar. Mixa apelsin, olja, vinäger, vitlöksklyftan och ingefäran med wasabipasta. Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar
Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Tina ärtorna. Skala och finhacka lök och vitlök. Tillsätt ärtorna så att de blir varma. Grovhacka de soltorkade tomaterna och basilikan och tillsätt till löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.