Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Fyll paprikorna ordentligt med röran. Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Jag tycker om när paprikorna har mjuknat och känns tillagade. Krydda med salt och cayennepeppar. Denna rätt blev helt vegetariskt/veganskt och jag tyckte det gick väldigt fort att göra den
Fylldapaprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. Fyll paprikornamed färsblandningen och tryck ner en rund potatis på toppen och försegla paprikan
Under tiden kan du skölja paprikorna och dela dem på hälften. Jag älskar de här rätterna där man lägger mat i mat – det ser så vackert och läckert ut i jämförelse med marget och t ex gratängpasta (två slags mat vi äter ofta här hemma eftersom det är något som alla gillar)
Under tiden kan du skölja paprikorna och dela dem på hälften. Jag älskar de här rätterna där man lägger mat i mat – det ser så vackert och läckert ut i jämförelse med marget och t ex gratängpasta (två slags mat vi äter ofta här hemma eftersom det är något som alla gillar)
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Baka av i 15 min på 200 grader med först lägger du ett ark bakplåtspapper i formen på fyller med torra ärter eller linser
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.