IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Toppa medpersilja. Rostadpotatis. Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Blanda potatismed olja, salt och peppar och bred ut den på en plåt med bakplåtspapper
Sätt ugnen på högsta temperaturen medgrillen på och lägg in den delade paprikan. Fyllningen av ricottaost och rostadpaprika får en härlig touch av rivetcitronskal
Red av medmaizena. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Garnera medrosmarin. Skär ett längsgående snitt längst upp på kycklingen så att filéerna kan stå stadigt
medelstorapotatisar. ekologiska äpplen. Lägg potatisarnai fomen medsnittsidan uppåt. mindre gul lök. Lägg en äppelklyfta på varje lövbiff, lindabiffen runt och fäst med en tandpetare
Krydda med salt, peppar och blanda runt i olja. Johan tyckte att såsen blev väldigt god och jag jublade över rostade rotfrukter som det var alldeles för längesen jag gjorde
Göteborgsdiset trycker mot fönstrets glas och den mjälla röken från husens kakelugnsskorsstenar stiger långsamt med ett värmande intryck mot den grå och kalla skyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.