4 dl florsocker. 14 msk vatten. 12 krm citronsaft eller ättika (valfritt)Blanda florsocker med 1,5 msk vatten samt citronsaft eller ättika i en bunke till en jämn glasyr
Jag hade en halv burk mandelsmör kvar i kylen och givetvis måste denna få komma till användning. Jag började fundera på vilket av mina recept som innehåller just mandelsmör som jag är sugen på och tycker är godast och kom att tänka på denna fantastiskt fantastiska fudgebrownie med mandelsmör
Ikväll blir det gäster igen och jag har förberett en gammal favorit – fudgebrownies. Sååå goda. Brownies är ju lite av en favorit hos mig så gästerna får ofta ta del av mitt favoritbakverk
Fudgebrownies, ca 24 st. Det fanns en tid då allt jag bakade, på något sätt smakade choklad. För mig var det höjden av smakupplevelse och ansåg därför att om man ville baka något som skulle få folk att rent utav hamna i smakhimlen, så kunde man helt enkelt inte skippa denna underbara ingrediens
Oj, oj, dessa kakor är en ny favvo. Riktigt chokladiga,saftiga och helt enkelt skitgoda. =). Tänkte att dessa passar att äta till julfikat tillsammans med allt annat gottit
Jag har editerat ett tidigare recept på glutenfria fudgebrownies och provade en ny glasyr också. Jag har editerat ett tidigare recept på glutenfria fudgebrownies och provade en ny glasyr också
MumsMums Brownie, en fantastisk kaka med extra allt. Jag måste börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, det har varit mycket i kalendern en tid men nu är det slut på ursäkter och inspirationen kommer återigen flöda
Vill man ha lite chokladsmak på kakan går det bra ett ersätta en del av potatismjölet med kakao, eller se detta recept på Glutenfria FudgeBrownies som är i princip samma recept
Nu är det äntligen helg. Den här veckan har jag verkligen haft fullbokat varje dag, och det känns som jag inte har hunnit gjort något annat än att plugga
Olalaaa, denna ohyggligt både kladdiga, sega och chokladiga brownie, blev lite väl farligt god. Med bitar av mintchoklad i blev den om möjligt ännu bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.