Chokladfudge. När kakan svalnat så hälls fudgen på kakan. 175 gram smör3 dl socker1 1/2 dl kakao (från Valrhona är bäst)1/4 tsk salt1/2 dl sirap3 ekologiska ägg1 1/2 dl siktat mjölVispa smör och socker luftigt, i med kakao, salt och sirap. Fyll formen med smeten och grädda 35 minuter i 175 grader. Jag använde en 20x20 cm form som jag klätt med bakplåtspapper
Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader
Så det blev både något nytt som heter Fudge Brownie, men även morotskaka, som jag gjort flertal ggr innan, Men jag tänkte bjuda på brownie kakreceptet, då det var superenkelt att göra och såå gott det blev
Skär upp i bitar och servera, gärna tillsammans med lätt vispad grädde. Jag bakade kakan i en form ca 25x40 cm klädd med bakplåtspapper. Klä en form, ca 25x30-40 cm, med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.