Fruktglaserad kalkon på gåsavis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st minikalkon
  • 3 st äpplen
  • 15 st katrinplommon
  • citron
  • salt och peppar
  • 1 st aprikospuré
  • 3 msk ljus soja
  • 3 msk matolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 0.5 dl vatten
  • 4 st äpplen
  • 16 st katrinplommon
  • 1 st kanelstång
  • 2 msk socker
  • 1 dl rödvin
  • smör
  • 4 tsk farinsocker
  • 6 dl sky+buljong
  • 4 msk mjöl+vatten
  • 1.5 dl vispgrädde
  • fruktglasering
  • salt och peppar
  • soja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.