Jag bjöd på en jättetrevlig champagne, Pierre Peters, som är lite speciell inte minst eftersom ett av namnen är detsamma som min mans, utan också av en annan orsak som jag tänkte berätta om i ett kommande inlägg
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
De första dagarna präglas av en stillsam och behaglig lunk. Arvid och Sigrid leker med varandra och jag kan göra något åt mina högar med orättade kontrollskrivningar
Använd mixer för att mixa samman broccoli, ost, pepparrot och creme fraiche. Tillsätt salt och peppar. Blanda creme fraiche med kaviar, majonnäs, gräslök och dill
Idag gifter sig dotter Josefin med sin Anders, och jag får ännu en helt fantastisk svärson. Håll alla tummar ni har för att regnet ska hålla sig borta, ringarna ska passa, festen bli fantastiskt rolig, talen vara spirituella och bröllopstårtorna smaka sommar
Blanda äggulor, champagne och ostarna och bred hälften av blandningen på bröden. Lägg på de skalade havskräftorna och bred sedan på resten av blandningen på mackan
Var heller inte de lättaste att spackla tårtan med creeme cheese frosting som tillslut blev helt rinnande och inte speciellt hållbar men man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag lite mer hur man ska göra
75 g smör2 dl eko socker2 eko ägg2,5 dl eko mjölk5 dl vetemjöl3 msk kakao4 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker 200 g choklad Vispa smör och socker Vispa ner äggenVispa ner de torra ingredienserna och mjölken samt chokladen. (jag använde chokladknappar men det går också att ha hackad choklad)Dela upp i muffinsformar och grädda i ca 15 min på 200 grader
Duktiga tycks de vara, vissa lyckas till och med förbättra skolmaten i landet -en bragd i sig. Dukningen gick i Union Jacks färger och servettbrytningen var "kungakronan"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.