Lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper och pensla med olja. Riv morot på grova sidan av rivjärnet, strimla kålen och finhacka vitlök
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Toppa med de resterande två brödenoch ät genast. Lägg omeletterna på två av bröden, bred på majonnäs, strö på resterande strimlad vitkål och ringla ketchup överst
Sötsur sås1,5 dl ananasjuice 1 msk majsstärkelse 2 msk soja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk honung, flytande 1 röd chilifrukt, finhackad (eller mindre om du inte vill ha så stark smak) 1 liten burk ananasringar, skurna i mindre bitar. Kött och marinad300 g fläskfilé 2 msk Mrs Cheng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.