Här kommer ett underbart gott recept på jordärtsskockssoppa. Jordärtsskockssoppa medHalstrad Pilgrimsmussla och Parmacrisp6 förrättsportioner500 g jordärtsskockor1 gul löksmör1 dl torrt vitt vin5 dl vatten2 msk grönsaksfond2½ dl matlagningsgräddesalt och vitpeppar6 pilgrimsmusslor6 skivor parmaskinkalite kryddgrönt att toppa medSätt ugnen på 150 grader
Ikväll har jag ett gäng tjejer på middag och till förrätt tänkte jag bjuda på jordärtsskockssoppa. Redan till påsk kunde jag gräva upp de första jordärtskockorna och nu har resten hamnat i matkällaren
jordärtsskockssoppa med västerbottenflarn, och till dessert hade min glassälskande man gjort en lime- och kokosparfait till vilken han serverade smör- och sockerstekt ananas
Avokadopannkakor med pocherat ägg (14 stycken). Äter ni pannkakor till frukost när det är helg. Jag gör, eller försöker göra, varje helg Ibland är jag sugen på annat men ibland räcker tiden inte till
Kvällen började med en jordärtsskockssoppa som hälldes på dekorerade tallrikar bestående av rökt lax, strimlad rödkål, blomkål,dill, krasse och kryddade brödsmulor ackompanjerat med Piper Heidsecks röda Champagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.