FlygandeJacob har jag inte lagat på år och dagar. FlygandeJacob. 2016-06-22, 21. 38. Men igår blev jag så himla sugen på just grillad kyckling och den goda "rosa såsen" som jag alltid kallade det när jag var liten
Sätt ugnen på 225 grader. Om du inte köpt färdigt utbankade kycklingfiléer, banka ut filéerna. Krydda dem och stek dem i smör, ca 2 minuter på varje sida
) Läste på Wikipedia att den flygandeJacoben för första gången publiceras i Allt om Mat 1976 och att själva namnet kommer efter Ove Jacobsen som arbetade med flygfrakt. )FlygandeJacob6 port1 kg kycklingfilé2 pkt bacon1-2 dl cashewnötter2 dl vispgrädde5 dl matlagningsgrädde3 dl chilisåsSkär filéerna i mindre bitar, stek i omgångar och krydda t. Kyckling, knaperstekt bacon och cashewnötterFlygandeJacob, Chilinötter, Jordnötter och Gurka 6 port
FlygandeJacob blev det. Det första receptet på FlygandeJacob publicerades i Allt om mat 1976 och namnet FlygandeJacob kommer från upphovsmannen Ove Jacobsson, som jobbade inom flygfrakt
Härom dagen blev det flygandejacob till middag. FlygandeJacob 4 port1 grillad kyckling1-2 pkt bacon1-2 bananer3 dl vispgrädde1 dl chilisås gärna het1tsk italiensk salladskrydda1 tsk torkad persilja salt, svartpeppar salta cashewnötter Skär eller klipp bacon i små bitar och stek de knaprigt. FlygandeJacob 4 port
Grädda din FlygandeJacob i ca 20 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Plocka köttet från kycklingen, dela det i halvstora bitar och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.