Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Häll på grädden, mjölk ochworcestersås. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Idag är det jag som ska stå för maten och det kommer bli kalkonfärs med asiatiska smaker till fredagsmyset
Krydda med salt, peppar och rosmarin. Börja med grönsakerna. Skala potatis, morötter och lök. Lägg smöret i en liten långpanna och låt det smälta i ugnen
Fläskfilé. Ringla på yoghurt, strö över lite fänkålskvistar och servera med det fluffiga riset. Till det här receptet ska du ha ingredienserna framme, matberedaren laddad med insatsen för tjocka skivor, en stor gryta på medelvärme, en medelstor kastrull med lock på medelvärmeoch en grillpanna på hög värme
Lägg upp pastan, lägg på fläskfilénoch häll på såsen. Stek fläskfilén i skivor, salta och peppra. Lägg mjölet i en hög på bordet Och gör en grop i mjölet
Helgrillad fläskfilémed rostade grönsaker ochgrillad-paprikasås. När vi närmade oss vårt hus efter en långhelg på vift insåg vi att grönskan som legat i dvala länge nu fullkomligt exploderat och döda blommor från i fjol trängdes med pigga maskrosor och gräset kunde slås med lie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.