Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor
Skala och hacka löken. Skala och strimla morötterna. Servera med sallad. sallad. Strö över strimlad paprika och ost och gratinera i 20 minuter. 600 g fläskfilé. 2 dl matlagningsvin
Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedan blandningen över köttet. Ca 600-700 g fläskfilé. 13 dl mellangrädde. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.