Gratäng med fläskfilé. Här är en riktigt god gratäng som man kan få lite hetta i om man vill. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé. Till 4 personer 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Skär fläskfilén i skivor, krydda och bryn dessa. Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man. Gratineras ca 15-20 minuter i 225°C tills gratängen fått fin färg. Riven ost 500 g Fläskfilé
Det var minst sagt härligt att ta helg i fredags efter en vecka med sprängande huvudvärk & halsont. Sådana dagar ska man inte vara på jobbet men ibland måste man
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Det blev en gratäng till middag idag, som jag kallar för bråttom gratäng. Nu har lille prinsen åkt hem till sig, fy så tyst det blir… tur att man skall jobba i morgon, så det blir full fart igen
Idag tänkte jag tipsa om ännu en jättegod pastagratäng med kassler. Pastagratäng med kassler ca 6-8 port. Gratinera i 225 grader i ca 15 min eller tills gratängen fått fin färg
Smördegsinbakad fläskfilé med kantareller, kantarellsås och potatispuré smaksatt med basilika. Jag helstekte fläskfilén, kryddade med pepparmix och salt
Till min lilla gratäng. Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
600 g fläskfilé. Dela filén på längden,dela sedan varje längd i 3-4 delar. Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna
Igår hade jag lite idetorka på vad jag skulle hitta på till middag så kollade runt lite på nätet bland lite olika recept för att få någon idee, fastnade för ett recept på fläskfile gratäng som jag bestämde mig för att prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.