Krydda fisken med kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Den här veckan har varit rätt intensiv så jag har inte hunnit blogga och den började i måndags med ösregn hela dagen vilket inte var så kul eftersom vi ändå var tvugna att gå ut på en promenad till en lekpark för att Felicia inte skulle börja klättra på väggarna här hemma
Stek i smör på båda sidor tills den är genomstekt påmediumvärme. Krydda fiskfiléerna på båda sidor. Rör ner dillenoch smaka av såsen med citron, salt och peppar, red ev av den med lite maizena om du vill ha en tjockare sås
Lägg på laxfiléerna och pressa citron över dem. Lägg dem i botten på en smord ugnsfast form. En mild och god laxrätt med smak av tomat, ajvar relish, senap och timjan
Fiskgratängmedräkorochdill. Idag blev det en krämig fiskgratäng till middag, det är inte ofta jag gör just fiskgratäng så denna blev ett litet improvisationsexperiment
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.