Middagen blev en fiskgratängmedpepparrotoch spenat. Trots väldigt mycket jobb har det varit en bra dag, det blev en bra start på dagen med konsert och nu ska jag avrunda med ett litet inlägg på kvällens middag
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gratängmoset gör vi alltid efter Ankis mors recept, varför ändra på ett vinnande koncept, och det kan man ställa in en stund på egen hand i ugnen för lite extra färg
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Koka potatis och gör ett mos. Spritsa ut moset runt en smörad form. Jag talar självklart denna gång om fiskgratängenmed sin milda krämighet och värmande smak
Rör samman crème fraiche och sweet chilisås, smaka av så du blir nöjd med hettan. Vi serverade wookade grönsaker med sesamfrön till vår gratäng, vad du väljer att ha till får du själv avgöra - så snälla är vi
Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma. Koka upp vin, vatten och buljongtärning i en annan kastrull och häll över fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.