Fiskfilé med morötter och vitt vin i ugn
www.recepten.se
www.recepten.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-600 g vit fiskfilé t.ex hoki, sej eller torsk
  • 1 krm salt
  • smör att steka i
  • 1 st röd lök
  • 4 st stora morötter
  • ev. 2 st stjälkar bladselleri
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 tsk dragon
  • 1 krm vitpeppar
  • 1.5 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1-2 msk fiskfond
  • 400-600 g vit fiskfilé t.ex hoki, sej eller torsk 1 krm salt smör att steka i 1 st röd lök 4 st stora morötter ev. 2 st stjälkar bladselleri 1 tsk citronpeppar 2 tsk dragon 1 krm vitpeppar 1.5 dl vitt vin 1 dl vatten 1 dl grädde 1-2 msk fiskfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.