400-600 g
vit fiskfilé t.ex hoki, sej eller torsk 1 krm salt smör att steka i 1 st röd lök 4 st stora morötter ev. 2 st stjälkar bladselleri 1 tsk citronpeppar 2 tsk dragon 1 krm vitpeppar 1.5 dl vitt vin 1 dl vatten 1 dl grädde 1-2 msk fiskfond
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlökoch räkor. Rör ihop grädde, vinochvitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Slå blandningen över morötternavidservering. Häll av lagen från tomaterna och blanda samman tomater, torkade oliverochstrimladlibbstickai en skål medolivoljan
Vi åt kycklingentillsammansmed pasta och en klicksvartvinbärsgelé. Trötta ochhungrigafick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela medmig av den
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Finhackavitlöken, hacka löken, paprikan, chilinochmorötternaoch stek i hälften smör och hälften olivoljatills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.