Tillbehör4 port jasminris 1 gurka, stor 0,5 spetskål, liten 2 msk sesamolja sesamfrön, svarta och vita (att strö över) 2 msk risvinäger (eller vitvinsvinäger) 1 tsk strösocker 1 dl majonnäs 1 msk sriracha, eller annan stark sås 1 msk vit misopasta 1 röd chilifrukt salladslök färsk koriander 0,5 limefrukt salt
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Eller kör endast med grönsaker. I mina rullar brukar jag lägga risnudlar och räkor med en marinad på soja, risvinsvinäger, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och sesamfrön
Jag serverade med smörfrästa haricot verts, en enkel dillsås och lite tomater men man kan ju servera tex pressad potatis till barnen (även pressad blomkål) eller vad man nu önskar
Nåt jag kan dela med mig av är i alla fall ett recept på den goda potatis vi åt till grillat på midsommarafton, denna kommer det bli fler gånger i sommar, MUMS
Tillsammans med den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddiga rädisorna och citronen friskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.