Man tager det man tycker om, och eftersom jag gillar Kallsupen och Aalborg jubileums så har min smakavdill och koriander, medan Tommy är mera förtjust i en uns lakrits så då har han anis istället
Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar. Häll upp allt i en skål eller burk och låt sillen stå kallt i något dygn så att smakerna binds samman
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. ½ dl hackad dill. Häll av spadet. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Smaksättmed salt och peppar och hackad dill. Smaksättmed salt och peppar. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.