Fiskburgare med kapris
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g laxfilé eller annan fisk, stekt i strimlor
  • 5 små (200 g) palsternackor,
  • skurna i långa stavar
  • smör
  • 1 (ca 200 g) purjolök, skuren på snedden i skivor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1 msk honung
  • 2 msk hackad persilja
  • Ansjoviskräm
  • 4 msk kesella (valfri fetthalt)
  • 4-8 ansjovisfiléer
  • skurna i långa stavar
  • 4 små (250 g) morötter,
  •  
  • Grönsaker
  • 200 g potatis, kokt och mosad
  • 1 (ca 20 g) vårlök, strimlad
  • 1-2 msk kapris
  • 1-2 msk grovt riven pepparrot
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  •  
  • Till panering och stekning
  • 1 ägg, lätt vispat
  • 1 dl ströbröd
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.