Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Drycken som man sköljer ner en fishandchipsmed är självklart en öl eller ale. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
FishandChips. Finhacka dillen och blandamed öl och limesaft. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Fishandchips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.