Fasta två dagar i veckan med juice. Grön juice att dricka under din fasta två dagar i veckan. Kolla in där för mer tips på Juicer som du kan använda när du inte fastar två dagar i veckan
Klicka här om du vill läsa lite mer om periodisk fasta, men det hela går ut på att man bara äter under 8 timmar per dygn och fastar 16 timmar. Det vanligaste är att man äter mellan kl 12-20 och fastar resten av tiden. 12-20 och fasta
jag satsar på periodiskfasta mån - fre och äter då lunch vid 12-13 tiden efter träning och middag vid 18-19 tiden. Här kan man läsa om periodisk fastaJag längtar till den dagen jag har kommit under 80 kilo
För vissa människor att klara fasta kan vara svårt. Samtidigt att klara fasta i två dagar i veckan och ha i åtanke att äta under resterande dagar som vanligt kan bli mycket stimulerande
Samma dag som reprisen om fasta på SVT gick i måndags ökade mitt antal besökare gånger tre. Sen kvittar det om just fasta ÄR det mest naturliga för våra kroppar - något som man kan härröra till evolution och våra förfäder
6-7 (800g) stora fasta potatisar. Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillaga vilt så litar jag främst på honom
2 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr). 2 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr). 2 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr). 2 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr)
Klipp av korvarna från varandra, lägg i kylen så de får vila några timmar innan du steker dom på ett stekjärn på svag värme tills de blivit fasta, ca 15 minuter. Klipp av korvarna från varandra, lägg i kylen så de får vila några timmar innan du steker dom på ett stekjärn på svag värme tills de blivit fasta, ca 15 minuter Korvarna ska ha en innertemperatur på 70 grader när de är klara
De ska vara fasta på utsidan och mjuka på insidan. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Vill man ha den fastare kan man säkert stoppa den i frysen en timme. Mosa 2/3 av hallonen (spar de mest fasta till garnering) och blanda med hälften av chokladsmeten
Underbar ChokladmoussetårtaBotten150 g mörk choklad (70%)100 g smör100 g vetemjöl100 g strösocker1 nypa salt2 äggChokladtryffel150 g choklad (70%)100 g vispgrädde1 liten kula smörChokladmousse4 blad gelatin300 g+300 g vispgrädde300 g mörk choklad (54-64%, ej mer)3 äggulorca 40-50 g florsocker (smaka av och ta mindre om du vill ha mindre söt mousse)ca 200 g färska, fasta hallonChokladspegel17 g glykos2 blad gelatin65 g kakao10 g mörk choklad90 g strösocker110 g vatten25 g vispgräddeBottenSätt ugnen på 150 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.