Falukorviugn – gör så här. Skär djupa skåror i korven och lägg den i en ugnssäker form. Servera korven med äppel- ochlökblandningen, kålrotsstomp och senap
Falukorviugn – gör så här. Skär djupa skåror i korven och lägg den i en ugnssäker form. Servera korven med äppel- ochlökblandningen, kålrotsstomp och senap
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorvochpotatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
En favorit jag haft ända sen barndomsdagar är Korv iugn. Till en portion är det enklare att varva skivor av korven medäppleoch tomat, än att skåra en hel bit
Toppa falukorvenmedriven ost. Du kan också förbereda annat tillbehörtillfalukorven som råris, rostade rotfrukter, kokt potatis, pasta, quionoa eller couscous
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.