Min tanke var att vi skulle hämta mjölk (hos en snäll bonde en bit härifrån) och göra ostkaka, men jag insåg att det inte riktigt fanns tid till det idag så det fick bli en snabbare variant dvs, falskostkaka
Någon gång då och då brukar vi köpa hem ostkaka att äta som en något matigare dessert. Jag letade recept på nätet och såg att äkta ostkaka lagas med hjälp av ostlöpe
Falskostkaka,. Falsk Oskaka. Kan bekänna att jag älskar Frödinge Ostkaka. Falskostkaka,. Falsk Oskaka. När jag åt den fick jag känslan av ostkaka, så nu gjorde jag den utan saffran
Dock har svärmor hur mycket som helst så igår gjorde jag våran första falskaostkaka, den är ju så grymt god och man kan göra den så nyttig eller så onyttig man bara vill
Falskostkaka VS Äkta ostkaka. Den funkar …för att den är falsk. Fullkomligt älskar ostkaka. Men, today is the day då jag provat göra falskostkaka, med keso
Bilden är lånad av en väninna, Anne-Lie. Här kommer ett gott recept på en mjuk kaka. Har du odlat squash har du inget att tveka om, ut och skörda och gör så här
Jag gjorde då falskostkaka av den. Hemliga ekokassen innehöll squash bland annat. När jag var liten hade farmors vän ett torp där han odlade squash som vi fick massor av
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.