Medan fakirbiffarna steker på spisen ska jag sammanfatta gårdagens matupplevelse. Det blev alltså en traditionsenlig julbuffé med laxrullader, gravlax, skinka, ägghalvor med majonnäs och räkor, sill, sillröra, svampsallad och så lite konstigheter som det ryker från
Jag hade inte planerat middagen riktigt bra, inventerade kylskåpet och hittade en bit blomkål och en bit purjolök, så medan jag stekte biffar (fakirbiffar men med kryddpeppar, svartpeppar, lök och sojasås) kokade jag blomkålsbuketter och purjobitar några minuter i saltat vatten
Väl hemma gjorde jag fakirbiffar på. Efter allt slipande, bankande, skruvande, målande och allt annat jag gör med mina händer blir inte min hand bättre utan riktigt, äckligt dålig
Jag hade med mej två fakirbiffar och lite créme fraiche med vitlök i. Jag har inte glömt vare sig blogg eller er, men det är på något konstigt sätt lite mer än vanligt just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.