Kul är det också att ni lämnar små fotspår efter er i kommentarerna det uppskattas något alldeles extra, det ger en sådan där härlig boost och ger energi till nyaoch förhoppningsvis ännu mer inspirerande inlägg
Ochjag tycker vi kickar igång den här veckan utan krusiduller, utan pang på med en riktigt fikahit. Jag har bara i vanlig ordning ändrat om lite i receptet och som sagt det blev väldans uppskattat, prova vetja om du har några äpplen liggandes
Jag vet inte vad som hände närjag stod i matvarubutiken. Så här fint var det från börjanSå här blev det mot slutet (prata aldrig i telefon samtidigt som du lagar mat)
Det bästa var då att ta en expert inom området till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare och som har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp närjag bakade
Hon träffar Niklas, ochblev förälskad. Jag lovade förstås, och förklarade, inte första gången, och inte heller sista, vilken bristande erfarenhetjag har av förhållandenoch hur man gör
När soppan har puttrat klart tillsätt det färdiga riset och blanda väl. För det är inte lätt att hålla viktennär man driver en blogg med mat och bak inriktning
Hittade lite nya, spännande produkter på Coop förraveckan. Märket är Simsalabim och i den här kylen hittade jag kycklingkebab, nötkebab, kebabbröd och olika såser
Vi har fyllt dagarna med god mat (exempel kommer närvardagen hinner ikapp mig, jag lovar. Det finns ju så mycket man vill göra när dagarna ligger öppna och valet är helt ens eget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.